AGF-software, onmisbaar in uw branche

Om alles in goede banen te leiden in de AGF-branche en er zoveel mogelijk uit te halen, moet de samenloop van alle bedrijfsprocessen gesmeerd verlopen. Alleen dan haalt u er het meeste uit en wat daarin uitstekend kan meehelpen is specifieke AGF-software die ontwikkeld is om het bedrijfsproces te automatiseren en het te controleren.

STORM is AGF-software van Stork Software en dat staat voor: Strategisch en Operationeel Residu Management. Met deze software is het mogelijk om zo efficiënt mogelijk met uw bedrijfsprocessen om te gaan door het strategisch toe te passen en operationeel uit te voeren in de werkomgeving. Doordat de software voorzien is van allerlei features en praktische maatoplossingen, kunt u daarmee heel gemakkelijk uw bedrijf verder automatiseren.

Bereik optimale voedselveiligheid

Een van de primaire onderdelen in het gehele bedrijfsproces is natuurlijk de voedselveiligheid, die te allen tijde geborgd moet blijven. Dit vanaf de oogst tot aan de consument die het consumeert. Hierin zijn verschillende checks en dat is ook waartoe de AGF-software dient, gezien die er een geautomatiseerde gegevensuitwisseling met laboratoria op nahoudt.

In de praktijk betekent dit dat de voedselveiligheid in de AGF-software wordt beoordeeld op basis van uitgebreide criteria dat in samenwerking met onafhankelijke laboratoria is uitgegeven. Dit stelt u in staat om met de software op een vrij gemakkelijke manier de veiligheid te waarborgen, waarmee een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsproces is gedekt. Maar er is meer.

AGF Software

Uitgebreide mogelijkheden

STORM is AGF-software met als doelstelling om u operationele operationele bedrijfsvoering te ondersteunen.

Met deze software kunt u uw bedrijfsvoering verder optimaliseren en stroomlijnen, waarbij de voedselveiligheid altijd het belangrijkste uitgangspunt is. Het is immers van essentieel belang om te weten wat de prestaties op residu gebied zijn, zowel nu als in het verleden en daarin biedt deze AGF-software een praktische oplossing.

 

Deze software monitort het, checkt het met laboratoria en zorgt ervoor dat de veiligheid in stand blijft na verwerking.

AGF-software voor uw onderneming

Is het tijd om over te stappen of wilt u volledig automatiseren? De STORM-software van Stork is hierin uw oplossing. Wij kijken graag samen met u naar een effectieve aanpak en implementatie en daarvoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ontdek ook de voordelen van onze software, we weten zeker dat u verrast zal worden door de efficiëntie en mogelijkheden.

Menu