Bereik optimale efficiency met software voor AGF

Aardappelen, groente en fruit vallen in de categorie bederfelijke voedingsmiddelen. Het is daarom vanaf de oogst tot aan de eindgebruiker een secuur en enigszins haastig proces. Het moet immers tijdig verwerkt worden, het moet enige tijd houdbaar blijven voor de consument en tussendoor moet het verpakt en verscheept worden.

De kans dat er in dat proces iets fout gaat is aanwezig en AGF-producten afschrijven nog voordat ze verkocht worden is domweg zonde. U maakt ongetwijfeld gebruik van software gericht op AGF, in bepaalde onderdelen of in het geheel, maar werkt het efficiënt en praktisch genoeg? En wordt de voedselveiligheid in acht genomen?

Een totaalpakket

Hierin biedt Stork Software een totaalpakket van software aan voor de AGF-branche. Wij heb met STORM (Strategisch en Operationeel Residu Management) een overzichtelijk doch uitgebreid en praktisch middel ontwikkeld om uw gehele operationele proces in goede banen te leiden en te controleren.

Met deze AGF-software kunt u vrijwel alle aspecten die van toepassing zijn tot in detail monitoren, dubbelchecken en verifiëren. Hieronder valt ook voedselveiligheid waarbij de kwaliteit van het voedsel gecheckt wordt aan de hand van criteria. Dit op basis van uitwisseling van informatie met laboratoria omtrent residuen. Het gaat dus best wel diep en uitgebreid, wat van groot belang is in de levensmiddelen industrie.

Het softwarepakket dat wij voor AGF aanbieden is daar specifiek op ontwikkeld en neemt u als het ware een hoop taken uit handen. Doordat het zo allesomvattend is, brengt u alle bedrijfssegmenten geautomatiseerd samen onder een aansturingspakket en dat is niet alleen efficiënt, het kan u ook in kosten besparen.

AGF
AGF

Diverse functionaliteiten

De software voor AGF die u bij Stork Software kunt afnemen richt zich op voedselveiligheid, het bijhouden van de voorraad, de prijzen, uw assortiment, inzet van medewerkers, gemaakte en te maken kosten, en ga zo maar door. In feite wordt het onder gebracht in een programma dat u de operationele hendels geeft om alles goed te laten verlopen, dat uiteraard geheel geautomatiseerd.

De diversiteit in functionaliteiten maakt de software inzetbaar voor allerlei AGF-bedrijven, ongeacht het operationele proces. Dankzij de flexibiliteit kunnen we dit geheel naargelang uw onderneming en wensen instellen, zodat het voor u het meest rendabel is. Op deze manier haalt u nog meer potentie uit uw bedrijf dan u al deed en dat is een win win situatie.

Persoonlijk advies

Bij de inzet van software voor AGF is het bekijken van de situatie erg belangrijk. Dit doen wij graag, zodat wij u op basis daarvan persoonlijk kunnen adviseren. Wij denken met u mee en dat in kostenefficiënte oplossingen waar u snel het rendement van zult zien. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij vertellen u graag meer over onze mooie oplossingen voor de AGF-branche!

Menu