Stork Software is een software ontwikkelaar die zijn wortels al meer dan 20 jaar in de groenten en fruit handel heeft en is gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn een kleine onderneming met veel aandacht voor specifieke klantwensen. Wij werken samen met het ook in Zoetermeer gevestigde bedrijf BlueCoded, voor ondersteuning en continuïteit.

Sinds de start is er vooral gewerkt aan de ontwikkeling en perfectionering van een management programma op het vakgebied voedselveiligheid, in het bijzonder voor de bewaking van residuen en contaminanten. Wij brengen het op de markt onder de naam STORM. Dit naam staat voor STrategisch, Operationeel, Residu Management.

STORM is in november 2016 bij een internationaal handelsbedrijf in de agf branche geïntroduceerd. Op aanwijzen van de dagelijkse gebruikers is het programma verder ontwikkeld en zijn applicaties toegevoegd. Er staat nu een volwassen management programma waar Stork Software trots op is.

Naast het hoofdprogramma STORM heeft Stork Software ook een aantal kleinere management systemen ontwikkeld voor onder anderen, de werkplanning van DBArboAdvies en een tool voor document beheer.

Menu