Voedselveiligheid staat op één

Binnen de voedselbranche staat voedselveiligheid absoluut op plaats één. Het is van cruciaal belang dat alle processen hygiënisch, verantwoord en vakkundig verlopen. Daarmee kan de voedselveiligheid immers bewaakt en gewaarborgd worden. Gezien de consumptie enorm is, is het nodig om gebruik te maken van doeltreffende methodes om de grootschalige verwerkingsprocessen in goede banen te leiden.

Om die garantie te bieden kan u gebruikmaken van specialistische AGF-software. Stork Software is expert in het ontwikkelen van softwarematige toepassingen voor AGF-verwerking en daarvoor hebben wij een pakket op maat samengesteld. Dit noemen wij STORM en daarmee kunt u op een efficiënte manier de voedselveiligheid managen.

STORM – Dé AGF-applicatie

De software STORM staat voor ‘Strategisch en Operationeel Residu Management’ en dat wil zeggen dat u met deze software de voedselveiligheid kan controleren en managen. Door het vernuftige systeem wordt er op basis van orderregistratie gecommuniceerd met laboratoria omtrent de veiligheid van etenswaren en dat op basis van een breed spectrum aan criteria.

Met de software kunt u de residu op aardappelen, groente en fruit monitoren, dat checken dan wel verifiëren volgens de criteria die van toepassing zijn en op die manier is het stukje veiligheid gedekt. Maar er is meer dan alleen dat, want de software is een allesomvattend aansturingsmechanisme met alles in een overzicht wat betreft AGF.

Voedselveiligheid

Totaaloplossing voor de AGF-branche

Dit klinkt misschien wat vaag, maar waar het op neerkomt is dat u met dit programma ook alle handelingen met betrekking tot de voorraad, administratie, order picking en nog veel meer kunt automatiseren. Het is als het ware een totaaloplossing voor elke ondernemer die actief is in de AGF-branche en tegelijkertijd wordt de voedselveiligheid in de gaten gehouden.

Dit maakt het tot een erg interessant pakket om ook uw onderneming mee te automatiseren. Niet langer zit u met verschillende methodes die u al dan niet met elkaar kunt combineren. Ook versoepelt deze software het algehele werkproces en op die manier kunt u het totale overzicht behouden. Erg prettig, nietwaar?

Is het tijd om over te stappen?

Wilt u uw AGF-software vernieuwen of het gehele bedrijfsproces automatiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op doelgerichte, praktische en efficiënte oplossingen voor de branche en nemen daarbij de voedselveiligheid zeer serieus, gezien dat cruciaal is. Wij kunnen hierin dus uw complete leverancier zijn, waar u de vruchten van plukt.

Wij kunnen samen met u de meest efficiënte werking van uw onderneming bereiken dankzij effectieve softwarematige oplossingen specifiek voor de AGF-branche. Wij adviseren u graag in wat het beste is om te doen en ook analyseren wij natuurlijk graag uw specifieke situatie, zodat wij een softwarepakket op maat aan kunnen bieden.

Voor meer informatie, een analyse of offerte, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons zowel bellen als een e-mail sturen. U krijgt zo snel mogelijk een helder antwoord.

Menu